Memperkenalkan

Kad Shell

Sama ada anda mengendalikan sebuah flit kereta, van atau trak, Kad Shell adalah satu-satunya pilihan untuk anda. Ia memberikan akses kepada lebih daripada 950 stesen minyak di seluruh Malaysia.
Shell Card
Shell Cards at Radius Fuel Cards

Kenapa pilih kami?

Menyokong usaha anda dalam menuju kejayaan

Radius mempunyai pengalaman lebih daripada 25 tahun dalam pasaran bahan api profesional. Kami telah membina hubungan kerja yang kukuh dengan syarikat minyak dan peruncit bahan api yang membolehkan kami memberikan terma yang paling kompetitif kepada para pelanggan kami.

Terokai lanjut

Fuel card Vs Credit Card

Kenapa kad bahan api?

Cara yang paling bijak untuk membeli bahan api

Lindungi perniagaan anda dengan ciri-ciri keselamatan canggih pada kad bahan api Shell dan dapatkan akses kepada salah sebuah rangkaian stesen pengisian minyak berjenama tunggal yang terbesar di Malaysia.

Baca Seterusnya

Mempercepatkan pengurusan flit

Dengan alat pengurusan akaun velocity dalam talian kami, menguruskan berbilang kad bahan api, pemandu dan kenderaan adalah mudah dengan semua maklumat disimpan di satu lokasi. Tidak perlu lagi meminta pemandu menyimpan resit dan membayar balik setiap seorang secara individu.
Sertai lawatan Velocity
velocity app
Tiada kontrak

Satu lagi tahap
dalam pengurusan flit

Penjejakan kenderaan Kinesis menyediakan pemantauan dan keupayaan pengurusan yang tiada tandingannya termasuk lokasi kenderaan dalam masa sebenar.
Lebih Maklumat

Current location

Pickering St, Singapore

Current location

W 26th St, New York

Current location

Jalan Maarof, Kuala Lumpur

Current location

Wood Lane, London

Current location

Lan Luang Rd, Bangkok
kinesis phone
Percuma dengan setiap akaun

Pencari laluan dan lokasi
stesen pintar untuk pemandu

Pengguna kad bahan api kami mempunyai akses tanpa had kepada lokasi tapak kami, e-route yang membolehkan stesen pengisian semula yang sesuai dapat dicari dengan mudah dan cepat.
Pandu uji e-jalan

70

190

25

30

218

19

63

332

46

67

25

35

5

45

career career career

Kerjaya di Radius

Didorong oleh kejayaan berterusan kami dan pengembangan perniagaan yang sedang dilaksanakan, kami baru-baru ini telah membuka sebuah pejabat di Malaysia. Kami mencari individu yang bercita-cita tinggi, peramah dan berbudi pekerti untuk menyertai pasukan jualan kami yang mesra. Latihan lengkap akan diberikan jika anda berminat untuk menyertai perniagaan dinamik yang sedang berkembang ini yang disokong oleh budaya yang mesra. Oleh itu, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami.