Kad bahan api paling kompetitif di Malaysia

Dapatkan kelebihan daya saing dengan salah sebuah rangkaian stesen pengisian minyak berjenama tunggal yang terbesar di Malaysia.

shell card
Always a gas station near

Salah sebuah rangkaian stesen yang terbesar di seluruh Malaysia

X filling stations in mainland Singapore

Cara yang paling selamat untuk membeli bahan api

Online monitoring needs

Membataskan kad mengikut jenis bahan api dan mengenakan had perbelanjaan

Increased security against fraud

Sistem pengurusan bahan api dalam talian yang berkesan sebagai piawaian

Dedicated Account Manager

Invois tunggal untuk memudahkan pembayaran

Fuel with guaranteed Quality

Bahan api Shell yang berkualiti tinggi termasuk
bahan api berprestasi tinggi Shell V-Power

Cari stesen minyak anda yang terdekat

Serah

social Network
Rangkaian
Akses kepada 950 stesen minyak Shell di seluruh Malaysia – salah satu rangkaian jenama antarabangsa yang terbesar. Ini bermakna, pemandu anda akan sentiasa berdekatan dengan tempat pengisian minyak dan boleh meneruskan perjalanan tanpa kelewatan.
Safety
Kawalan
Memastikan pembelian bahan api sentiasa terkawal dengan fungsi pilihan had transaksi Kad Bahan Api Shell. Kad boleh diperuntukkan kepada pemandu atau kenderaan individu dan jenis bahan api juga boleh dihadkan. Anda juga boleh menetapkan had perbelanjaan untuk memastikan kos tidak akan tersasar jauh di luar kawalan anda.
Safety
Keselamatan
Kad bahan api ialah salah satu cara yang paling terkawal untuk membeli bahan api anda. Semua kad anda dilindungi oleh PIN dan pasukan pencegahan salah guna khusus kami sedia untuk membantu anda memantau transaksi yang mencurigakan. Ini memberikan tahap perlindungan yang terbaik untuk anda. Anda juga boleh menghentikan pengunaan kad 24 jam sehari melalui portal dalam talian Velocity sekiranya kad hilang atau dicuri.
Reports
Laporan
Kawal penggunaan bahan api di seluruh flit anda dan maksimumkan kecekapan kenderaan dan pemandu melalui alat pengurusan akaun Velocity kami yang unik dan berkesan, yang disertakan sebagai ciri standard dengan Kad Bahan Api Shell. Alat dalam talian ini akan membantu anda mengesan ketidakcekapan dalam flit anda dan mengambil tindakan untuk mengurangkan kesannya.
Innovative tools
Pemetaan canggih
Cari stesen anda yang terdekat dengan peta e-route kami yang terkemuka di pasaran. Boleh diakses dalam talian, ia memberitahu anda dengan tepat di mana stesen yang terdekat di rangkaian anda dan laluan paling cepat untuk sampai ke sana.
Billing
Pengebilan
Dapatkan manfaat daripada invois tunggal setiap dua minggu, supaya anda tidak lagi perlu bergantung kepada berbilang resit daripada pemandu dan menggabungkannya secara manual. Semua invois diperincikan dan dibahagikan mengikut kad. Ini bermakna sebarang transaksi palsu boleh dikesan dan ditangani dengan mudah.

Tanya tentang
Kad Fuel Shell