Satu Lagi Tahap dalam

Pengurusan Flit

Penjejakan kenderaan Kinesis menyediakan pemantauan dan keupayaan pengurusan yang tiada tandingannya termasuk lokasi kenderaan dalam masa sebenar.
Akses semua data Kinesis, daripada sejarah laluan perjalanan kepada laporan perbatuan dan penggunaan bahan api, melalui alat pengurusan akaun Velocity kami. Jika anda menggunakan bahan api Radius bersama-sama dengan Kinesis, anda akan dapat menggabungkan set data untuk gambaran keseluruhan flit paling berkesan yang boleh didapati di mana sahaja dan menerima angka kilometer bagi setiap liter yang 100% tepat.

Beli dalam Talian

Tonton video ini

Ketahui lanjut tentang Kinesis

Features

card management
Lokasi Masa Sebenar
"

Lihat di mana flit anda berada dalam masa sebenar dan memacu kecekapan menerusi penugasan kerja dan perancangan perjalanan yang efektif. Anda boleh membantu pemandu memilih kerja yang berdekatan untuk mengurangkan masa perjalanan dan memanfaatkan sepenuhnya hari bekerja mereka dengan mengelakkan kawasan trafik yang sesak, yang dikemas kini dalam masa sebenar.

card management
Keselamatan Tambahan
"

Ciri penyempadanan geo kami membantu anda mengenal pasti salah guna kenderaan atau kad bahan api dengan memberi amaran kepada anda apabila sesuatu transaksi dilakukan berjauhan dari kenderaan berdaftarnya. Ini bermakna anda boleh mengesan penipuan atau kecurian sebelum ia berpotensi menyebabkan kerugian kewangan yang signifikan.

card management
Memudahkan Pentadbiran
"

Anda boleh mengautomatikkan banyak proses flit yang memakan masa, daripada mengasingkan perbatuan perniagaan dan peribadi kepada menyemak lembar masa pemandu. Ini bermakna anda mempunyai lebih banyak masa untuk memfokus kepada pengendalian sehari-hari perniagaan anda dan memacu pertumbuhan untuk masa depan.

card management
Kewajipan Berjaga-jaga
"

Kinesis bukan sahaja menguruskan bil anda; ia turut menjaga pekerja anda. Pemantauan prestasi pemanduan kami membantu anda mengenal pasti gaya pemanduan berbahaya dan mengambil langkah-langkah untuk memperbaikinya. Kadar kemalangan yang berkurangan bermakna perniagaan anda memainkan peranannya untuk memastikan keselamatan pekerja anda dan orang awam

card management
Penyepaduan Kad Bahan Api
"

Kad bahan api kami direka untuk berfungsi dengan Kinesis dan set data yang berlainan boleh digabungkan menerusi Velocity. Apabila digunakan bersama, anda mempunyai gambaran keseluruhan yang lengkap bagi operasi flit anda, yang memberikan kawalan maksimum.

card management
Prestasi Pemanduan
"

Dapatkan hasil terbaik daripada kenderaan dan pemandu anda dengan pemahaman sepenuhnya tentang bagaimana mereka beroperasi. Kinesis mengukur pemecutan dan pembrekan, masa melahu kenderaan dan kejadian memandu melebihi had laju supaya pemandu boleh dilatih dan diberi dorongan untuk membuang gaya pemanduan yang tidak cekap.

Pertanyaan mengenai Radius Telematics

Notis Privasi:
Kami mengumpul maklumat peribadi dalam borang di atas bertujuan untuk meningkatkan taraf perkhidmatan kepada anda, ini termasuk mambalas sebarang pertanyaan anda. Dengan melengkapkan borang di atas anda bersetuju dengan dasar privasi kami :- Baca keterangan lanjut di sini.