Kenapa pilih Kad Bahan Api Radius?

Menyokong usaha anda dalam menuju kejayaan

Tugas kami dalam kehidupan adalah membantu perniagaan memanfaatkan sepenuhnya flit mereka. Sama ada ini bermakna mengurangkan harga yang anda bayar di pam stesen, mengesan dan mengurangkan ketidakcekapan pengendalian, mengurangkan masa henti kenderaan atau memaksimumkan masa kena bayar pemandu anda, kami mempunyai alat untuk membantu usaha anda dalam menuju kejayaan.
Radius mempunyai pengalaman lebih daripada suku abad dalam pasaran bahan api profesional. Kami telah membina hubungan kerja yang kukuh dengan syarikat minyak dan peruncit bahan api yang membolehkan kami membawakan terma yang paling kompetitif kepada para pelanggan kami.
Kami telah berkembang daripada sebuah perhentian trak di Birmingham, England untuk menjadi pembangun teknologi flit yang paling maju di seluruh Eropah.

Berikut ialah lima sebab untuk menjadikan kad bahan api radius sebagai pembekal teknologi flit anda hari ini:

1

Sebab 1

Kami mempunyai terma yang paling kompetitif untuk semua produk kami, termasuk diskaun bagi pembelian bahan api dan caj tersembunyi sifar.

2

Sebab 2

Kami begitu yakin dengan produk kami sehinggakan kami tidak akan mengikat anda dengan kontrak.

3

Sebab 3

Teknologi pengurusan akaun dalam talian kami adalah yang paling canggih di pasaran dan disediakan percuma sepenuhnya dengan salah satu daripada produk kami.

4

Sebab 4

Anda boleh menguruskan akaun anda 24 jam sehari dari mana-mana sahaja dengan aplikasi telefon pintar velocity kami yang terkemuka dalam industri.

5

Sebab 5

Anda boleh menggunakan produk kami sebagai penawaran tunggal atau menggunakannya bersama-sama dengan penawaran bersepadu kad bahan api dan telematik kami. Mendapat manfaat daripada lebih kawalan terhadap flit anda.